Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
USOC condemna l'atemptat a Madrid

CONTRA LA BARBÀRIE TERRORISTA, DEMOCRÀCIA !!      

 

  La Comissió Executiva Nacional de la USOC, en reunió d'urgència convocada aquest matí arran del múltiple atemptat terrorista perpetrat a Madrid, manifesta:

 

* La solidaritat de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) amb les víctimes del terrible atemptat terrorista que ha afectat a decenes de treballadors i treballadores que es desplaçaven cap a les seves obligacions professionals.

 

* La USOC fa una crida al conjunt de la societat catalana i espanyola i, especialment al moviment del treball, a la unitat democràtica davant la xacra del terrorisme.

 

* La USOC considera imprescindible la unitat dels partits polítics, institucions i organitzacions socials contra la terrible violència terrorista.

 

* El sindicat fa una crida a tots els treballadors i treballadores de Catalunya, afiliats i simpatitzants a la USOC a combatre activament contra el terrorisme participant massivament en la convocatòria electoral del proper diumenge 14 de març, fent ús del seu dret legítim i democràtic.

 

  Finalment, la USOC es suma a la convocatòria feta pública pel president de la Generalitat, Pascual Maragall, i convoca a tots els seus militants a concentrar-se contra el terrorisme demà divendres a partir de les 19 hores al passeig de Gràcia de Barcelona. La concentració serà simultània a totes les capitals de l'estat i a d'altres ciutats de Catalunya.

 

  D'altra banda, els sindicats convoquem una aturada general de 15 minuts, demà a partir de les 12 hores a tots els centres de treball.11/03/2004

Untitled Document <<Tornar