Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
L'atur s'incrementa en 5971 persones al gener

La USOC exigeix al govern una aposta decidida pel treball estable

  Les dades de l'atur corresponent al passat mes de gener a Catalunya indiquen que la xifra d'aturats s'incrementà en 5.971 persones situant el total d'aturats en 213.492 persones. En el conjunt de l'Estat Espanyol l'atur va pujar de 53.159 persones  fins a 1.723.449 persones, segons dades del Ministeri de Treball.

 

  Antònia Gil, secretària general de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC), en conèixer les dades ha manifestat que "l'inici d'any pel que fa a la creació d'ocupació ha estat molt negatiu a Catalunya superant les xifres del passat gener de 2004". Gil ha mostrat la seva preocupació perquè "la creació d'ocupació manté les tendències negatives dels anys anteriors amb una evolució a la baixa en el seu conjunt pel que fa a la creació i consolidació d'ocupació estable".

 

  La dirigent de la USOC ha explicat que "les polítiques de promoció de l'ocupació estable no aconsegueixen generar ocupació de qualitat". Antònia Gil també ha expressat la seva preocupació per la nefasta evolució de l'ocupació femenina (Al conjunt de l'Estat 40.184 aturades més), "les dones continuen sent l'assignatura pendent de l'ocupació al nostre país"02/02/2005

RELACIONADES
03/03/2005  L'atur femení augmenta a Catalunya
Untitled Document <<Tornar