Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
El SNL - USOC continua l'oferta de Tallers per la Llengua

Ja se n'han fet a les UC de Granollers, Mataró i Sabadell. Ara es continuen desplegant per les comarques del Sud.

El SNL - USOC continua desplegant el seu programa d'activitats per a enguany i continua organitzant i realitzant, conjuntament amb la CAL, els seus Tallers per la Llengua. Ja se n'han realitzat a les comarques del Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Maresme. Se n'han de realitzar encara a les comarques del Tarragonès, el Baix Camp i el Baix Ebre.

Als tallers organitzats fins ara, el públic n'ha sortit molt satisfet. Si les coses continuen com fins ara, l'extensió dels tallers cap a fora de Barcelona haurà estat un èxit tant en quantitat de tallers, com en quantitat de públic com, sobretot, en qualitat. Les diferents unions comarcals ja s'han mostrat interessades a realitzar-ne noves edicions de cara a anys posteriors.

El SNL - USOC, conjuntament amb la Secretaria de Política Lingüística, estudiarà aquesta possibilitat de cara a l'any 2008, i podem assegurar que es farà tot el possible per atendre la demanda.

Quan se n'hagin realitzat totes les edicions previstes, el SNL - USOC realitzarà una enquesta de satisfacció per comprovar la satisfacció i/o les mancances dels tallers on se n'hagin realitzat.

L'èxit de la iniciativa encoratja el SNL - USOC per continuar amb la seva tasca.

 

Joan Ignasi Servera Vila

SNL - USOC19/11/2007

Untitled Document <<Tornar