Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
INMIGRACIÓ

Àmbit Legal

S'ofereix suport i orientació per a tràmits administratius de diversa mena (Permisos de treball, residencia, etc.) a través de l'assessoria especialitzada en estrangeria.

Àmbit Laboral

Hem endegat un procés de treball amb l'objectiu d'aconseguir que part del col·lectiu de persones immigrades que reben el suport de la USOC puguin aconseguir una oportunitat de feina. El nostre objectiu sindical és aconseguir l'estabilitat d'aquests treballadors i treballadores.
El pla de recerca de feina consisteix en remetre els currículum dels candidats a diferents empresaris i organitzacions patronals per tal de cercar posibles professionals segons les seves demandes.

Àmbit Formatiu

La formació dels treballadors i treballadores ha estat un principi fonamental del sindicalisme de la USOC. El sindicat ha elaborat un pla de treball sobre aquest àmbit adreçat a les necessitats especifiques dels col·lectius immigrants.

  • Classes de castellà. Cursos de castellà per a immigrants de totes les nacionalitats. Un centenar d'alumnes han participat a les convocatòries a diferents nivells de formació.
  • Classes de català. Curs d'aproximació a la llengua catalana amb l'objectiu de dotar a aquests treballadors de les eines bàsiques de coneixement de la llengua. Organitza: SNL-USOC.

Més informació: Telf. 93-329 81 11
immigracio@usoc.cat