Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Consell Assessor de la Gent Gran de l'Ajuntament de Barcelona IV Convenció de "Les Veus de les Persones Grans".

(Coferències Preparatòries)

Irma Rognoni presideix les conferències preparatòries de la IV Convenció de les Veus de les Persones Grans.

Dimecres 15 d'octubre, a les 09: 30 h, la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, presidenta del Consell Assessor de la Gent Gran, Irma Rognoni, va presidir la inauguració de les Conferències Preparatòries de la IV Convenció de les veus de la Gent Gran, que va tenir lloc a la seu de l'IDEC (C / Rosselló, 132). A l'acte també va participar la comissionada d'Alcaldia de la Gent Gran, Assumpció Roset.

Les conferències es van iniciar amb un acte conjunt, i tindran una durada de 3 sessions de treball. Totes comptaran amb una persona experta que coordinarà els continguts. Les Conferències preparatòries es faran sota quatre eixos temàtics:

Persones grans  Actives i compromeses

”          ”       En la vida quotidiana.

”           ”      Amb benestar i salut

”           ”      Amb igualtat i bon tracte

Estan convocades a participar les persones membres dels consells i comissions de gent gran, usuaris d’equipaments i serveis per a les persones grans, representants d’entitats, i professionals i experts en l’àmbit de les persones grans.

La Convenció de les Veus de les Persones Grans, que se celebrarà els dies 3 i 4 de febrer de 2015, és el principal espai de participació i debat de les persones grans que cada quatre anys promou el Consell Assessor de la Gent Gran i l’Ajuntament de Barcelona a través del Comissionat d’alcaldia de la Gent Gran. La Convenció recollirà els resultats dels processos de treball fets al llarg d’aquests tres mesos, i permetrà adoptar estratègies, compromisos i acords a l’entorn de l’envelliment actiu i de l’atenció a les persones grans de Barcelona.

 15/10/2014

Untitled Document <<Tornar