Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC ACONSEGUEIX 3 REPRESENTANTS A MECALUX DE CORNELLÀ

Fa uns dos anys, companys de l'empresa MECALUX de Cornellà, es van acostar a la USOC per poder presentar-se a les eleccions que es farien el 2015. 

Es va crear la Secció Sindical i aquest grup de companys va començar a treballar des de dins, el que seria l'alternativa dins d'un centre on la USOC no havia pogut presentar-se. 

El dia 26 va arribar el dia de les votacions, i la USOC presentava candidatura al col·legi d’Especialistes i sense poder presentar per Administratius. 

El resultat va ser que per un vot no vam ser la segona llista més votada, i amb un resultat de 3 nous delegats en un comitè de 13 donant la sorpresa en vots emesos. 

Felicitar als companys que ho han aconseguit pel seu bon treball, el qual no ha estat fàcil ja que han patit adversitats de tota mena, ells han aconseguit aguantar durant aquest temps i tenir aquest resultat que per a la Federació d'Indústria de la USOC representa tot un èxit poder estar en una gran empresa del metall com és MECALUX. 

Gràcies als companys que amb el seu vot han confiat en aquest nou projecte de la Federació d’Indústria de la USOC.26/02/2015

Untitled Document <<Tornar