Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
6 D’ABRIL, 12 HORES - EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS I LES CONDICIONS DE TREBALL CONTRA LA PRECARIETAT I PER LA COHESIÓ SOCIAL.

Des de la Federació de Jubilats i Pensionistes de la USOC (FEJUP-USOC), convoquem als afiliats i a tota la ciutadania a la manifestació del proper dia 6 d'abril.

Per una Catalunya Social

¡DEFENSEM els nostres drets..!

El 6 d’Abril els treballadors i les treballadores del sector públic, els usuaris dels diferents serveis públics i socials, el mon del treball i la ciutadania en general, convocats per sindicats i plataformes socials i ciutadanes som cridats a omplir els carrers de Catalunya per a defensar els nostres drets, per rebutjar les politíques de retallades i les privatitzacions.

  •  No acceptem la pujada constant i abusiva del preu dels serveis bàsics (aigua, llum, transport)… mentre congelen el Salari Mínim i retallen les pensions i l’atenció a la dependència.
  • Reclamem una Renda Garantida de Ciutadania per a qui no té recursos, i beques i ajuts per eradicar la pobresa infantil.
  • Tenim dret a un habitatge digne i volem lloguer forçós pels pisos buits dels bancs i dació en pagament per a qui no pot pagar la hipoteca.
  • Exigim una fiscalitat més justa en que grans empreses i grans fortunes paguin més impostos i que es persegueixi el frau i l’evasió fiscal.
  • Volem una Catalunya lliure de corrupció amb més transparència i participació ciutadana.

 6 D’ABRIL, 12 HORES

Plaça Urquinaona (Barcelona)

Mireu la Octaveta:26/03/2014

:: Octaveta Convocatoria  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar