Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Món Sant Benet - 8 d'octubre. 7è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya

Ja és aquí el 7è Congrés de la Gent Gran de Catalunya.

El 7è Congrés Nacional de la Gent Gran ha iniciat el camí que ha de culminar el proper 8 d'octubre amb un acte central a Món Sant Benet. La iniciativa, que enguany duu per lema "Junts podem!", se celebra cada quatre anys i la convoquen el Departament de Benestar Social i Família i el Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGC).

Hi participaran 471 delegats d'arreu de Catalunya. Per Barcelona corresponen 88. Els delegats s'encarregaran de debatre les dues ponències que porten per títol "Persona, societat i benestar" i "La Catalunya del futur", i redactar les conclusions i el manifest final.

La FEJUP-USOC participarà amb diferents esmenes de Ramiro Lozano.

El Congrés Nacional de la Gent Gran, que convoquen cada quatre anys el Departament de Benestar Social i Família i el Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGCat), aplega representants de les persones grans de Catalunya i d'associacions, i persones expertes i professionals que durant diverses jornades de treball reflexionen sobre la realitat que viu la gent gran al nostre país i tracten els principals temes que els afecten.

Des del primer Congrés Nacional de la Gent Gran, celebrat l'octubre de 1990, cada Congrés ha contribuït de manera significativa a definir la realitat de la gent gran del nostre país. Les reflexions i propostes dels congressos han ajudat a comprendre millor les necessitats de les persones grans.

Els temes que es debaten a cada Congrés acostumen a articular-se en grans blocs temàtics o ponències.

La importància del Congrés radica en el fet que serveix per obrir el debat social i perfilar la línia de treball que cal seguir per donar resposta a les necessitats d'avui i de demà de la gent gran. Les ponències, les conclusions i el manifest de cada Congrés serveixen per marcar l'agenda política en matèria de gent gran durant els quatre anys que passen fins a la celebració del següent Congrés.

Clicar per llegir la carta de la presidenta del Consell de la Gent Gran de CatalñunyaNeus Munté Fernàndez i el Programa de mà:02/10/2014

:: Carta de la Presidenta del Consell  descarregar arxiu
:: Programa  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar