Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
6 de maig - Dia Internacional de la Família 2014 - Conferència a càrrec de Maria José Rodrigo, catedràtica de psicologia evolutiva i de l'educació de la Universitat de La Laguna a Tenerife.

Actes organitzats per la Secretaria de Família

6 de maig, "Promocionem la parentalitat positiva"


L'any 2014 celebrem el Vintè Aniversari de l'Any Internacional de la Família. L'any 1994, la comunitat internacional va declarar-lo Any Internacional de la Família, i des d'aleshores, el 15 de maig és el Dia Internacional de la Família en reconeixement a la contribució al bé comú que fan les famílies com a nucli bàsic de la societat.

Aquesta iniciativa, que se celebra internacionalment, és impulsada per les Nacions Unides i vol fomentar la revisió de les polítiques orientades a donar suport a la família com a part de les actuacions de desenvolupament en general, incidint sobretot en la lluita contra la pobresa familiar i l'exclusió, l'equilibri de la vida laboral i familiar, la promoció de l'activitat de les persones grans i la solidaritat entre generacions.

Des de la Secretaria de Família, per celebrar, enguany, aquesta commemoració, organitzarem activitats, encaminades a promocionar l'aplicació de polítiques, estratègies i programes centrats a proporcionar suport a les famílies. Tindrem en compte els aspectes demogràfics i socials i posarem un èmfasi especial en la dimensió emocional i relacional de la família, que considerem imprescindible per millorar el benestar de les persones que la conformen i, en conseqüència, el benestar de la societat en general.

Per  assistir  a  la  conferència  cal  confirmar  l’assistència  al  telèfon  93 483 19 14 o a diafamilia.bsf@gencat.cat on heu d’indicar el vostre nom, l’entitat que representeu i el vostre correu electrònic.

Mireu el programa:30/04/2014

:: Programa Conferencia  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar