Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
El Govern de la Generalitat planteja les línies polítiques industrials com a eina fonamental per a la sortida de la crisi.

El Govern de la Generalitat planteja les línies polítiques industrials com a eina fonamental per a la sortida de la crisi.

 

President Mas: sense indústria no hi ha recuperació econòmica

 

Maria Recuero, presidenta de la Gestora USOC va estar present en l’acte de presentació de les noves polítiques industrials presentades pel Govern de la Generalitat, de la mà del propi President. Artur Mas, en una acte celebrat el passat dia 4, davant de més de 2.500 persones, entre agents socials, empresaris destacats i personalitats, va apostar per la potenciació del sector industrial com a motor de recuperació de l’economia de Catalunya.

 

La Generalitat ha estructurat la política industrial en vuit àmbits sectorials; alimentació; químiques, energies i recursos naturals; sistemes industrials, que inclouen les empreses de components i de bens d’equip; el disseny, la mobilitat sostenible, la salut i el turisme, entre d’altres.

 

A partir del proper mes de setembre el Govern plantejarà a cadascun d’aquests àmbits  que disposi d’un equip format per representants del propi govern, com d’empreses representatives de cada sector.

 

Com a tal aposta política la USOC valora molt positivament aquest impuls, ja que sempre hem entès que la l’economia productiva ha de ser el fonament de base per a la sortida de la crisi econòmica més profunda dels darrers cinquanta anys; sense una economia sòlida, acompanya de les inversions en infraestructures necessàries, la recuperació no serà possible.07/07/2014

Untitled Document <<Tornar