Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Fira Gran 2014. 16èna edició del saló de la gent gran de Catalunya. Del dijous, 05 al diumenge, 08 de Juny - Drassanes Reials de Barcelona

Una de les característiques que defineixen l’esdeveniment és el seu caràcter actiu i participatiu, on es realitzen de forma continuada més de 400 activitats diferents organitzades pel propi col•lectiu de gent gran i també organitzades pels expositors: entitats, empreses i administracions que treballen per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

L’oferta de FiraGran 2014

FiraGran té una gran oferta d'activitats, conferències, debats i informació sobre temes d'interès per a la gent gran. Les grans àrees de l'oferta de FiraGran es divideixen en:

Cultura, formació i oci viatges, transport, publicacions, premsa especialitzada, formació, col·leccionisme, equipaments culturals, activitats de cultura i oci, entitats culturals.

Esports, empreses, institucions i entitats especialitzades, clubs esportius, equipaments esportius, material esportiu, federacions.

Serveis socials, institucions i entitats administracions públiques, casals, residències, centres de dia, entitats, fundacions, universitats.

Salut, programes de salut i prevenció, ajudes tècniques, òptica, audició, assistència sanitària, podologia, fisioteràpia, companyies d'assegurances, mobiliari especial, termalismes.

Noves tecnologies informàtica, internet, mobilitat, telefonia, telefonia mòbil, sistemes de seguretat, vehicles adaptats, comunicació especial, teleassistència.

Alimentació, càterings, productes dietètics, nutrició, equipament per alimentación.

Cosmètica, cosmètics, perruqueria, assessorament d'imatge, quiromassatge.

Dies: Del dijous, 5 al diumenge, 8 de maig.

Lloc: Sala Marquès de Comillas, Drassanes Reials de Barcelona.

Direcció: Av. de les Drassanes s/n11/05/2014

Untitled Document <<Tornar