Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Viatjes per a la Gent Gran - Ajuntament de Barcelona - "Vacaciones para Mayores" Temporada 2014-2015

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, subvenciona 2.000 places dels viatges organitzats per l'IMSERSO a les persones grans amb targeta rosa gratuïta. Aquests viatges estan condicionats a la realització del "Programa de Vacaciones para Mayores" que promou l'IMSERSO. Això suposa que es poden veure afectats els preus, destinacions i durada dels viatges, així com la seva realització.

Viatges

Estades a la costa mediterrània, viatges a les illes, turisme natura... Cada any l'IMSERSO, amb el Programa "Vacaciones para Mayores", ofereix a les persones grans la possibilitat de viatjar, fora de temporada, a uns preus assequibles. L'Ajuntament subvenciona 2.000 places, adreçades a les persones grans que viuen a Barcelona i tenen targeta rosa gratuïta, per viatjar en aquestes promocions.

El programa de Viatges per a la Gent Gran es realitza en conveni amb l'IMSERSO, l'Ajuntament de Barcelona reserva 2.000 places de l'oferta estatal de 'Vacaciones para Mayores' i les subvenciona parcialment a les persones grans amb targeta rosa gratuïta.

Els viatges tindran lloc durant els mesos de gener, febrer, març i abril de 2014.

Els llocs de destinació són Andalusia, Balears, Catalunya, Múrcia, Comunitat Valenciana, Canàries, viatges culturals i turisme de natura.

Modalitats de viatges subvencionats per l'Ajuntament de Barcelona:

  • Estades de 8, 10 o 15 dies en zones costaneres de la Mediterrània: Andalusia, Catalunya, Múrcia i Comunitat Valenciana.
  • Viatges de 8, 10 o 15 dies a les Illes Balears.
  • Viatges de 8 o 15 dies a les Illes Canàries. Els viatges de 15 dies es poden fer a 1 o 2 illes.
  • Viatges culturals de 6 dies per conèixer la Història i l'Art d'Espanya.
  • Turisme Natura de 5 dies amb rutes per paisatges pintorescos.

Mireu fitxers adjunts:

 10/05/2014

:: Triptic 2014-2015  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar