Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC llança la seva nova campanya per a les eleccions sindicals: Amb tu, un altre sindicalisme és possible.

La Unió Sindical Obrera de Catalunya presenta la seva campanya per a les eleccions sindicals "Amb tu, un altre sindicalisme és possible" en què, des de l'Autonomia, la Independència, el Pluralisme, la Solidaritat i el caràcter internacionalista, principis que ens defineixen, treballarem intensament per continuar defensant els drets dels treballadors i treballadores en l'escenari econòmic espanyol.
Arrenca un nou període d'eleccions sindicals en què la USOC té molt a dir. Perquè defensem una manera diferent de fer sindicalisme, allunyada dels partidismes i amb un objectiu comú clar: la defensa dels drets sindicals i laborals.
Apostem per la regeneració democràtica del marc sindical amb l'objectiu de posar fre al bisindicalisme, afavorit pel marc legal, constatant que hi ha més organitzacions sindicals, a més de les majoritàries, i que s'ha d'escoltar a tots per igual, perquè no hi ha treballadors i treballadores de primera o de segona.
USO és la tercera força sindical a Espanya, amb gran presència en determinats sectors i amb una implantació, en constant creixement, malgrat una legislació antidemocràtica al servei del bisindicalisme, comptant amb més de 11.000 representants sindicals.
El canvi en el marc sindical només pot fer-se realitat amb la participació en les eleccions sindicals, apostant per un nou model de fer sindicalisme: el de la USOC.
Perquè un altre model sindical és possible, us demanem a tots i totes la vostra participació en aquest important procés electoral.


01/10/2014

Untitled Document <<Tornar