Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
S'INCREMENTEN ELS PREUS AL MARÇ, I ELS SALARIS SEGUEIXEN CAIENT

Els preus en el mes de març han pujat un 0,7% a Catalunya i un 0,6% a l'Estat Espanyol, com a conseqüència de l'augment del preu del transport , vestit, calçat, oci, cultura, restauració i hotels .

Aquests increments de la inflació al març, han moderat la caiguda interanual de preus que continua en taxes negatives: -0,3% a Catalunya i el -0,7% a Espanya.

Aquesta situació és la millor demostració que no estem sortint de les crisis i és necessari que els salaris s'incrementin per reactivar el consum i permetin crear ocupació.

Per a això cal que la negociació col·lectiva jugui un paper positiu en aquest creixement dels salaris que durant la crisi han perdut més de 8 punts de poder adquisitiu i atacar el principal problemes social l'atur, amb una reactivació de l'economia que passa per incrementar les rendes dels actius i la protecció social dels aturats, que afavoreixi un creixement real de l'economia que es redistribueixi entre les persones i no només en les dades macroeconòmiques i per uns pocs.


17/04/2015

Untitled Document <<Tornar