Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat

NOTÍCIES

   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 ANTE EL FALLECIMIENTO DEL EX PRESIDENTE DEL GOBIERNO ADOLFO SUÁREZ, LA FEJUP-USOC EXPRESA SUS CONDOLENCIAS.

23/03/2014


 Dones, crisi i desigualtats, reportatge de Latituds

21/03/2014

Ja es pot veure online el reportatge “Dones, crisi i desigualtats”, estrenat dimecres al programa Latituds del Canal 33, centrat en els factors de gènere que incrementen el risc de descens social: ser dona, tenir més de 49 anys i no tenir estudis superiors. El vídeo compta amb aportacions de la Fundació Salut i Comunitat, l'Associació "in via" i la Fundació Surt. Per altra banda, el documental “Corredors de fons”, protagonitzat per tres joves que han rebut el suport de la Fundació Mercè Fontanilles, es pot veure també al web de TV3 després que s'emetés el 15 de març al programa El documental.
 NOTA DE PREMSA SOBRE FALSA NOTICIA SOBRE LA USOC

20/03/2014

A propòsit de la informació difosa per l'agència multimèdia, amb el títol "USO SE DESMARCA DE CCOO Y UGT Y NO RESPALDA EL DERECHO A DECIDIR DE CATALUYA", la Unió Sindical Obrera de Catalunya vol manifestar.

1. La Confederació USO ha instat a la seva immediata rectificació, ja que no es correspon amb la resposta oficial de l'organització.

2. La USOC, per pròpia decisió dels seus òrgans, és part integrant del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, amb voluntat de treballar en la línia que qualsevol canvi o proposta política respecte a Catalunya, sigui consultada a la població, sense prendre part per cap opció de forma institucional, en conseqüència amb el respecte al pluralisme polític al que estatutàriament ens devem.

3. La USOC, a través de la seva Federació Ensenyament, forma part de la plataforma SOMESCOLA i ha defensat i segueix defensant el model catalá.

4. Finalment, dir que la Unió Sindical Obrera de Catalunya manifesta el seu rebuig a la informació publicada per faltar a la veritat i barrejar termes que porten a la confusió.

 SPANAIR

19/03/2014

NOTA DE PRENSA

A propósito de las noticias publicadas recientemente en algunos medios de comunicación sobre la petición de la Fiscalía de inhabilitación del Consejo de Administración de la empresa SPANAIR, La Unión Sindical Obrera de Catalunya manifiesta:

1- Como sindicato más representativo que fue en la empresa, el objetivo fundamental que tuvimos y tenemos actualmente es el de preservar el máximo respeto por los intereses y derechos de los trabajadores de la empresa. Esa fue nuestra motivación y la será siempre.
2- Como es habitual en cierres y reestructuraciones de empresa, los trabajadores son la parte que más pierde, puesto que habiendo ya efectuado el pago el Fondo de Garantía salarial, todavía tienen pendiente, por parte de la empresa, el abono de buena parte de las indemnizaciones a las que tenían pleno derecho los empleados y empleadas de la compañía.
3- 2.600 puestos de trabajo se perdieron de forma directa en el cierre de la empresa, que pasan por delante de cualquier otra consideración, e incluso de algunas especulaciones que los medios han publicado: Las víctimas aun sufren las consecuencias en la mayoría de los casos.
4- Desde la Unión Sindical Obrera de Catalunya seguiremos luchando para defender los derechos de nuestros afiliados y afiliadas en ese duro y largo proceso de la empresa SPANAIR.

 MANIFESTACIÓ PER UNA CATALUNYA SOCIAL

18/03/2014

DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS

MANIFESTACIÓ

6 D'ABRIL DE 2014
PLAÇA URQUINAONA
A LES 12 HORES.

 CONTESTACIÓN DE LOS MINMISTROS DE HACIENDA, ECONÓMIA y EMPLEO A LA CARTA QUE LES DIRIGIÓ LA FEJUP-USOC

14/03/2014


 Butlletí Digital nº 10 de la FEJUP-USOC correspondert a Març/Abrir. ¡DESCARREGA EL TEU EXEMPLAR..!

13/03/2014


 INAUGURACIÓ DEL LOCAL DE MARTORELL

12/03/2014

El dimecres 12 de març de 2014 es va fer l'acte d'inauguració oficial de nou local de la USOC a Martorell. Està situat al carrer d'Esparraguera nº 1 d'aquesta ciutat del Baix llobregat.

Vam comptar amb la presècia de l'Alcalde i President de la Diputació de Barcelona, Sr. salvador Esteve; membres el consistori martorellenc, representants de partits polítics comarcals (CDC, PSC, ERC, ICV); sindicals i patronals (UGT i PIMEC); així com també d'una àmplia representació d'afiliats i afiliades i membres de comissions executives de federacions nacionals i unions comarcals de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (industria, ensenyament, Vallès Occidental...)

L'Alcalde va esperonar a la USOC en la seva implantació a Martorell a expandir-se i créixer per al Baix Llobregar i va glosar la llarga presència del nostre sindicat a la comarca.

Finalment, la companya María Recuero, Presidenta de la Gestora, es va felicitar de la inauguració del nou local, pel que representa d'expansió del sindicat, i va esperonar a tots els presents a incrementar l'afiliació i la representació del conjunt de la USOC.

 BUTLLETÍ Nº 02 DEL CONSELL ASSESSOR DE LA GENT GRAN DE L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

12/03/2014


 CONSELL NACIONAL USOC

12/03/2014

El dimecres dia 12 de març es va reunir el Consell Nacional de la USOC, màxim òrgan entre congressos.

La convocatòria extraordinària del Consell havia de tractar temes molt importants relacionats amb la situació econòmica heretada i el pressupost d'enguany.

Després d'un debat amb una gran participació per part de totes les organitzacions, la Comissió Gestora va presentar un conjunt de mesures econòmiques que van tenir un suport molt majoritari del conjunt de l'organització.

Per finalitzar el Consell, la Presidenta de la Comissió Gestora, Maria Recuero, va esperonar a tots els assistents a superar el repte de les eleccions sindicals amb bona nota i a incrementar l'afiliació del conjunt de l'organització, com a eina per redreçar la situació econòmica.


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup