Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat

NOTÍCIES

   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 ELS TREBALLADORS DE MONDI POLINYÀ TALLEN EL TRÀNSIT DE LA C-155 EN CONTRA DE LA DESLOCALITZACIÓ

26/03/2015

Un centenar de treballadors es manifesten amb una caminada des de l'empresa fins a l'Ajuntament de la localitat del Vallès Occidental

Els treballadors de la planta de Mondi Consumer Packaging de Polinyà (Vallès Occidental) afectats pel tancament de la planta de la multinacional, s'han manifestat el dia 23 de març, recorrent els tres quilòmetres que separen la planta de l'Ajuntament de la localitat, tallant el trànsit de la carretera C-155.

A les 18 hores, el grup de més d'un centenar de persones sortia des de la porta de la fàbrica, situada al quilòmetre 2,5 de la carretera de Sabadell a Granollers (C-155), en direcció a l'Ajuntament de Polinyà, on una hora després eren rebuts per l'alcalde de la localitat, Ramon Mayoral, abans del ple de l'Ajuntament.
La comitiva era escortada per diverses patrulles de Mossos d'Esquadra i Policia Local que han tallat el trànsit de la carretera, provocant el col·lapse d'una de les principals carreteres entre el Vallès Occidental i Oriental.

El dijous 26 de març, el Comitè d'Empresa torna a reunir-se amb la direcció per intentar desencallar les negociacions i poder arribar a un acord just per als 109 llocs de treball directes. El final del període de negociacions està previst per al dia 1 d'abril.

 LAMENTEM LA PÈRDUA DE 150 PERSONES EN L'ACCIDENT DEL VOL DE BARCELONA-DÜSSELDORF

24/03/2015

La comissió executiva de la USOC, lamenta profundament la pèrdua de 150 persones del vol de Barcelona-Düsseldorf de la companyia Germanwings.
Traslladem als familiars, amics i companys, el nostre més sentit condol per les víctimes del vol accidentat.

 UN MERITORI RESULTAT PER USOC, A LES ELECCIONS AL GRUP ALIMENTARI GUISSONA

23/03/2015

S'han realitzat les eleccions sindicals en una de les empreses més importants del sector agroalimentari de les Terres de Lleida amb una plantilla de més de 3000 treballadors i treballadores.
El resultat de les eleccions per un comitè d'empresa de 27 membres ha estat de 17 delegats per a CCOO , 4 per USOC i altres 4 per a UGT.
La USOC, ha millorat els seus anteriors resultats amb un delegat més, obtenint els 4 delegats, en un procés electoral en què s'han realitzat dues assemblees en el centre de treball i l'elaboració de propaganda en diversos idiomes per a una millor compressió de tota la plantilla.
En aquest procés electoral, el sindicat USOC, ha creat un equip de treball jove que permetrà afrontar els propers anys amb garanties de fer un excel·lent treball que permetrà el creixement de la secció sindical.
USOC agraeix la confiança dipositada pels treballadors i treballadores en la nostra candidatura i l'esforç realitzat pels nostres candidats.

 USOC OBTÉ LA MAJORIA ABSOLUTA A MAKRO BARBERÀ DEL VALLÉS

23/03/2015

A les eleccions sindicals celebrades al centre de treball de MAKRO de Barberà del Vallès, la USOC ha obtingut la majoria absoluta amb 4 delegats d'un comitè de 5 membres .La USOC agraeix el suport rebut i treballarà per millorar les condicions dels treballadors i treballadores del centre .
 LA SECRETARIA GENERAL DE USOC VA ASSISTIR A LA INAUGURACIÓ DEL CENTRE DE FP L'AUTOMOCIÓ A MARTORELL

23/03/2015

La secretària general de la USOC , Maria Recuero , va assistir a l'acte de inauguració del Centre de FP d'automoció de Martorell que es va efectuar el passat divendres dia 20 de març.
Aquest centre de FP especialitzat en el sector d'automoció és una eina molt important per a la formació i inserció laboral de joves i per al reciclatge de professional dels treballadors del sector. El centre compta amb una instal·lació que conforma un taller de 2300 metres quadrats i 39 aules i també amb laboratori de robòtica , sistemes automatitzats , mecànica i manteniment entre d'altres.
La USOC valora de forma positiva aquest centre i considera que s'ha d'utilitzar per formar a joves i que els hi permeti l'accés a una ocupació en el sector, i a la formació permanent de persones en actiu i en atur que li permeti una millor ocupabilitat dels treballadors en un sector davant els canvis tecnològics .

 USOC GUANYA LES ELECCIONS DE L'HOSPITAL PARC TAULÍ DE SABADELL

23/03/2015

A les eleccions sindicals celebrades ahir la USOC ha estat el sindicat més votat i ha guanyat les eleccions amb 7 delegats, seguit de CATAC amb 6, METGES amb 5, USAE amb 3, FAPIC amb 3, UGT amb 2 i CCOO 1.

En les anteriors eleccions USOC va obtenir 3 delegats , i ara s'ha produït un avanç extraordinari que permet guanyar les eleccions .

La USOC agraeix el suport rebut i crida a la unitat per treballar per a un futur millor per als treballadors i treballadores de l'hospital.

 UNA NOVA REFORMA LIGHT EN LA FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

20/03/2015


 USOC ESTARÀ PRESENT A INFARMA

19/03/2015

EL sindicat USOC, estarà present amb un estand a INFARMA, saló de medicaments i parafarmàcia que se celebrarà a la Fira de Barcelona en els dies 24, 25 i 26 de març a Gran Via.

Amb l'estand la USOC, pretén donar a conèixer els seus serveis i la seva activitat al saló especialitzat en el sector farmacèutic

 USOC OBTÉ REPRESENTACIÓ A UNA NOVA EMPRESA: RENOLIT

19/03/2015

A les eleccions celebrades a l'empresa RENOLIT IBERICA amb el centre de treball a Sant Celoni i amb una plantilla de 234 persones, la USOC hem aconseguit un representant, entrat per primera vegada al comitè d'empresa.
Agraïm als treballadors la confiança dipositada en la nostra candidatura que ens permet ampliar la nostra representació a més empreses .

 USOC ACONSEGUEIX MAJORIA ABSOLUTA A AUTOCARS CANALS

17/03/2015

USOC es presenta per primera vegada i obté la majoria absoluta a Autocars Canals, obtenint tres delegats en un comitè cinc membres.
El sindicat agraeix la confiança dipositada en la candidatura per part de la plantilla i treballarà per aconseguir els objectius proposats.


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup