Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat

NOTÍCIES

     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 FI-USOC CONSIDERA INSUFICIENT L'ACORD DE CONVENI COL.LECTIU ESTATAL D'ARTS GRÀFIQUES

18/05/2015

FI-USOC considera insuficient l'acord de Conveni Col.lectiu Estatal d'Arts Gràfiques.

L'acord signat per CCOO i UGT amb la patronal del sector suposa una claudicació i una frustració a les expectatives creades en la negociació del conveni col.lectiu estatal.

La USOC rebutja l'acord per insuficient, ja que suposa la congelació salarial per al 2014 i un increment per a l'any 2015 equivalent al 0,35% del salari conveni, i per a l'any 2016 el 0,8% , que significa estar per sota de l'Acord Salarial recentment signat per la patronal, CCOO i UGT.

S'adjunta comunicat FI-USO.

 LA USOC ES CONSOLIDA I REAFIRMA EN LES ELECCIONS SINDICALS CELEBRADES EN ELS AJUNTAMENTS I EN EL SECTOR SANITARI

15/05/2015

A les eleccions sindicals celebrades en les últimes setmanes a l'Ajuntament de Tarragona s'han consolidat els resultats anteriors amb 5 delegats a la junta de personal i dos delegats al comitè d'empresa.

En les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es manté la posició de segona força sindical amb 5 delegats, tres a la junta de personal i dos al comitè d'empresa .

En les eleccions sindicals de Cementiris de Barcelona, s'ha aconseguit mantenir els dos delegats al comitè d'empresa.

A les empreses del sector sanitari, s'han consolidat els resultats en les eleccions de l'Hospital General de Granollers amb dos delegats, al centre de diàlisis DIAVERUM s'han consolidat els delegats que teníem i al Centre Dental Castellsagué ens hem presentat per primera vegada obtenint l'únic delegat per la USOC

 POSICIÓ DE LA USOC DAVANT LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

14/05/2015

Al document adjunt podeu llegir la posició de la Unió Sindical Obrera de Catalunya davant les properes eleccions municipals del proper 24 de Maig de 2015.
 REUNIÓ ENTRE CCOO I USOC

14/05/2015

Avui dia 15 de maig a les 10 h., s'han reunit les Executives de la USOC i de CCOO.

Aquí us deixem el Comunicat de Premsa i fotografies de la mateixa.

 COMUNICAT DE PREMSA SOBRE L'ACORD SALARIAL ENTRE CCOO-UGT IICEOE-CEPYME

12/05/2015

Al document adjunt hi trobareu el comunicat de premsa amb la valoració que fa la USOC sobre l' acord salarial acordat entre CCOO-UGT i CEOE-CEPYME, que ho considera un model caduc i ineficaç.
 VALORACIÓ ATUR REGISTRAT AL MES D'ABRIL

06/05/2015


 1º DE MAIG 2015

04/05/2015

La manifestació del passat 1 de Maig, va ser tot un éxit. Als docuemnts adjunts trobareu fotografies, així com la intervenció de la nostra Secretaria General María Recuero.

També trobareu les fotografies de la manifestació de Tortosa.

 TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÓ!!!

01/05/2015

El sindicat USOC, tercer sindicat de Catalunya, convoquem la nostra pròpia manifestació del Primer de Maig a les 11,30 h des de la Plaça Universitat a Plaça de les Caramelles de Barcelona.
El sindicat ha elaborat un manifest destacant els elements més importants de la situació econòmica i social (que s'adjunta).
La USOC repartirà el manifest en els centres de treball i cridarà als nostres afiliats i simpatitzants a participar a la manifestació de Primer de Maig que sortirà de la Plaça Universitat de Barcelona a les 11,30 h.

 CURS D'ANGLÈS

29/04/2015

Des de la secretaria de formació de la Usoc, i amb l'ànim de que les persones que formem aquest sindicat tinguin en la mesura de les nostres possibilitats una formació integral, us volem fer partícips de un nou curs de formació que iniciarem al mes de setembre.

És un curs d'anglès, gratuït, nivell Elementary, A-1 que es realitzarà a Barcelona als locals de l'USOC a Sant Pacià, durant els mesos de setembre, octubre, novembre, i desembre, en horari de matí de 11 a 13 hores els dijous i que, inicialment, s'adreça a dirigents, delegats i afiliats, per aquest ordre, als quals els hi pugui interessar tenir uns coneixements bàsics d'aquesta llengua.

Les places són limitades a 20 persones, així doncs, l'admissió al curs s'efectuarà per rigorós ordre d'inscripció, fent servir el formulari que us adjuntem i que s'ha d'enviar a la secretaria de formació, via federació i/o unió. Ja que són aquestes les que determinaran a qui han de fer extensiva aquesta oferta formativa.

El termini d'inscripció s'inicia el dia 4 de maig de 2015 i finalitza el dia 30 de juny de 2015.

Posterior a questa data no s'admetran cap més inscripció.

Depenent del número de persones inscrites es podria estudiar la possibilitat de oferir un altre dia i un altre horari per muntar un altre grup.

 RODA DE PREMSA MARÍA RECUERO

29/04/2015

Al pdf adjunt, podeu trobar l'entrevista que avui li han fet els mitjans a la nostra Secretària General María Recuero.

     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup