Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
USOC dona suport al nou Estatut

El Comitè Nacional aprova una resolució on demana el vot favorable al nou text estatutari

El Comitè Nacional de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC), màxim òrgan de direcció política del sindicat, reunit avui a Barcelona ha fet pública una  resolució en relació a la convocatòria en referèndum al poble de Catalunya el dia 18 de juny de 2006 on insta als treballadors i treballadores a donar suport al nou text.

 

La USOC, com a sindicat autònom i independent, fa una crida a la participació massiva dels ciutadans i ciutadanes a les urnes en la convocatòria de referèndum del 18 de juny. El sindicat, de forma extraordinària, ha pres una posició clara en relació a la crida electoral en favor del nou Estatut.

 

La USOC històricament només en els referèndums de 1978 (Constitució espanyola), 1979 (Estatut d'Autonomia) i 2005 (Constitució Europea) s'ha posicionat en relació a les convocatòries polítiques fent ús de la seva independència del món polític que caracteritza el seu model autònom. A les convocatòries ordinàries a les urnes, la USOC fa una crida a la participació sense recomanar cap opció política.

 

En relació al referèndum de 18 de juny, el Comitè Nacional considera (veure resolució adjunta) que des d'un punt de vista sindical el nou redactat de l'Estatut incorpora notables avenços en els terrenys socials, de drets i competències en relació a l'actual norma vigent.31/05/2006

:: Resolució Comitè Nacional  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar