Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Levi Strauss anuncia tancament fàbriques

La Federació del Tèxtil de la Unió Sindical Obrera de Catalunya en conèixer la decisió de la companyia multinacional nord-americana, Levi Strauss, de traslladar la seva producció a l'Europa de l'est i tancar les factories de Bonmatí (Girona) i Olvega (Soria); vol manifestar:

 

- Lamentem la decisió unilateral de la companyia que tindrà un elevat cost social a les localitats afectades amb l'acomiadament de 453 treballadors.

 

- USOC considera molt inconvenient la forma en què les treballadores ha conegut la notícia, a través dels mitjans de comunicació i no per part de la direcció de l'empresa.

 

- L'esforç que la plantilla de Levi Strauss ha realitzat durant els darrers anys per tal d'afrontar les successives crisi del sector tèxtil no s'ha vist compensat per la gestió de la direcció.

 

- USOC, primera força sindical a la factoria de Bonmatí, prioritzarà a la negociació amb la direcció de Levi Strauss els drets socials dels treballadors i treballadores i exigirà a l'empresa que compleixi el seu compromís públic de minimitzar l'impacte sobre els treballadors i la comunitat"03/06/2004

RELACIONADES
13/07/2004  Els treballadors de Levi's ratifiquen acord
Untitled Document <<Tornar