Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTICIES
Manolo Gálvez escollit Secretari general del STS-USOC a SEAT

El Sindicat de Treballadors de SEAT celebra el I Congrés per definir el pla d’acció i ratificar l’integració a la USOC

  El I Congrés del Sindicat de Treballadors de SEAT (STS), celebrat el dissabte 26 d’octubre al IES Milà i Fontanals de Barcelona, ha validat el full de ruta sindical iniciat per aquesta organització des del passat mes de maig quan van anunciar que s’integraven a la USOC esdevenint el segon sindicat del Grup SEAT en representació.

La reunió va escollir a Manolo Gálvez com a Secretari general del STS-USOC i va nomenar els diferents organismes de direcció intercentres i de les plantes de SEAT a Martorell i Zona Franca. A més, els delegats assistents van aprovar els Estatuts de la nova organització, la integració a la USOC i els objectius d’acció sindical.

STS-USOC neix com a sindicat independent del Grup SEAT amb vocació de sindicat majoritari, al servei dels treballadors i vocació de govern, és a dir, amb voluntat de negociar, signar acords i convertir-se en un referent en la defensa de l’ocupació a l’empresa.

Manolo Gálvez, Secretari general del STS-USOC, va anunciar que “l’acció sindical que desenvolupem persegueix fer la fàbrica habitable, és a dir, lluitar pels grans acords i per les petites millores amb igual intensitat, a prop dels treballadors als tallers i a les oficines”. Gálvez, ha plantejat que “s’ha de recuperar l’essència del debat sindical a SEAT, sense ingerències externes d’altres tipus; la nostra prioritat i els nostres anàlisis seran nomes els d’un sindicat que té com a únic objectiu defensar als nostre afiliats i als conjunt de treballadors i treballadores de SEAT, res mes”, ha dit.

Àlbum de fotos a: Facebook USOC26/10/2013

Untitled Document <<Tornar