Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOVETATS
AJUNTAMENT DE BARCELONA

Cada diumenge, portes obertes a l'Ajuntament de Barcelona


Si voleu conèixer totes les sales de l'edifici de l'Ajuntament podeu fer algunes de les visites comentades gratuïtes que tenen lloc cada diumenge.

Cada diumenge al matí de 10.00h a 13.30 hores l'edifici de l'Ajuntament de Barcelona obre les portes de manera gratuïta a tothom que vulgui conèixer els seus tresors.

En aquest sentit, s'organitzen visites lliures i comentades en la qual es visiten les sales nobles com ara el Saló de Cent o el Saló de la Reina Regent.

En aquest sentit, en cas de voler visitar l'edifici de manera individual, a l'entrada és lliurarà un fulletó explicatiu.

D'altra banda també hi ha l'opció de fer les visites en grup, que tenen lloc és cada 30 minuts a càrrec de tres guies llicenciades en història. Es poden fer en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.

En un principi no cal reservar per visitar l'edificie, encara que si és un grup molt nombrós, millor fer reserva al Gabinet Tècnic de Relacions Públiques i Protocol als telèfons 934027364 - 934027300

Nota: Els dies 12 de febrer Santa Eulàlia i el dia de Còrpus hi ha jornada de portes obertes de 10 a 20 h així com el dia 23 d'abril (Sant Jordi) hi hau jornada de portes obertes de de 10 a 18.30 h.25/10/2008

Untitled Document <<Tornar