Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
USOC CONTINUA DEFENSANT ELS DRETS DELS PENSIONISTES I JUBILATS

El 12è Congrés de la USOC, ha decidit crear una Associació de Jubilats i Pensionistes d'USOC, (Ajup-USOC). Aquesta associació seguirà defensant i treballant pels interessos dels pensionistes i jubilats, però amb un altre enfocament, el jubilat i pensionista seguirà afiliat a la seva federació professional i a la seva organització territorial i a més podrà participar de manera específica en les qüestions que afecten els jubilats i pensionistes.
Amb això pretenem reforçar la participació dels jubilats mitjançant una associació que seguirà defensant els interessos de les persones jubilades i treballant en els diversos òrgans de participació que com afiliat a la USOC té dret, podrà seguir col·laborant en la seva federació professional i territorial, i a través de aquestes en la vida orgànica del sindicat i també des de l'associació.
En els nous estatuts del sindicat, s'ha incorporat en l'art.3 dins dels objectius un nou apartat que tracta de potenciar el desenvolupament i la gestió dels jubilats i pensionistes a través de l'Ajup-USOC, per a la defensa dels drets i aconseguir les aspiracions específiques del col·lectiu i en la seva condició de ser un sector factible de risc d'exclusió social.
La USOC agraeix el treball de les persones que han dedicat el seu temps a la defensa dels pensionistes i jubilats en la USOC, i que han decidit posar punt final a la seva llarga
col·laboració en fer una USOC més forta, de la mateixa manera que haurem d’assegurar la continuïtat del treball dels jubilats i pensionistes amb noves persones amb renovada il·lusió en el projecte de la USOC.
Per això comptem amb la col·laboració de: Carmen Carrasco Cabanillas, Guillermo Retuerto Martín, Ramon Guasch Izaguirre, Antonio Higuera Bragado tots ells sota la coordinació de la Secretaria d'Acció Social i Formació de la USOC representada per Juan José Delgado.


11/03/2015

:: DERECHOS JUBILADOS Y PENSIONISTAS  descarregar arxiu
:: DRETS JUBILATS I PENSIONISTES  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar