Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
6 de maig - Dia Internacional de la Família 2014 - Conferència a càrrec de Maria José Rodrigo, catedràtica de psicologia evolutiva i de l'educació de la Universitat de La Laguna a Tenerife.

Actes organitzats per la Secretaria de Família

6 de maig, "Promocionem la parentalitat positiva"


L'any 2014 celebrem el Vintè Aniversari de l'Any Internacional de la Família. L'any 1994, la comunitat internacional va declarar-lo Any Internacional de la Família, i des d'aleshores, el 15 de maig és el Dia Internacional de la Família en reconeixement a la contribució al bé comú que fan les famílies com a nucli bàsic de la societat.

Aquesta iniciativa, que se celebra internacionalment, és impulsada per les Nacions Unides i vol fomentar la revisió de les polítiques orientades a donar suport a la família com a part de les actuacions de desenvolupament en general, incidint sobretot en la lluita contra la pobresa familiar i l'exclusió, l'equilibri de la vida laboral i familiar, la promoció de l'activitat de les persones grans i la solidaritat entre generacions.

Des de la Secretaria de Família, per celebrar, enguany, aquesta commemoració, organitzarem activitats, encaminades a promocionar l'aplicació de polítiques, estratègies i programes centrats a proporcionar suport a les famílies. Tindrem en compte els aspectes demogràfics i socials i posarem un èmfasi especial en la dimensió emocional i relacional de la família, que considerem imprescindible per millorar el benestar de les persones que la conformen i, en conseqüència, el benestar de la societat en general.

Per  assistir  a  la  conferència  cal  confirmar  l’assistència  al  telèfon  93 483 19 14 o a diafamilia.bsf@gencat.cat on heu d’indicar el vostre nom, l’entitat que representeu i el vostre correu electrònic.

Mireu el programa:30/04/2014

:: Programa Conferencia  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar