Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
ELS TREBALLADORS DE MONDI POLINYÀ TALLEN EL TRÀNSIT DE LA C-155 EN CONTRA DE LA DESLOCALITZACIÓ

Un centenar de treballadors es manifesten amb una caminada des de l'empresa fins a l'Ajuntament de la localitat del Vallès Occidental

Els treballadors de la planta de Mondi Consumer Packaging de Polinyà (Vallès Occidental) afectats pel tancament de la planta de la multinacional, s'han manifestat el dia 23 de març, recorrent els tres quilòmetres que separen la planta de l'Ajuntament de la localitat, tallant el trànsit de la carretera C-155.

A les 18 hores, el grup de més d'un centenar de persones sortia des de la porta de la fàbrica, situada al quilòmetre 2,5 de la carretera de Sabadell a Granollers (C-155), en direcció a l'Ajuntament de Polinyà, on una hora després eren rebuts per l'alcalde de la localitat, Ramon Mayoral, abans del ple de l'Ajuntament.
La comitiva era escortada per diverses patrulles de Mossos d'Esquadra i Policia Local que han tallat el trànsit de la carretera, provocant el col·lapse d'una de les principals carreteres entre el Vallès Occidental i Oriental.

El dijous 26 de març, el Comitè d'Empresa torna a reunir-se amb la direcció per intentar desencallar les negociacions i poder arribar a un acord just per als 109 llocs de treball directes. El final del període de negociacions està previst per al dia 1 d'abril.


26/03/2015

Untitled Document <<Tornar