Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
S'INCREMENTEN ELS PREUS AL MARÇ, I ELS SALARIS SEGUEIXEN CAIENT

Els preus en el mes de març han pujat un 0,7% a Catalunya i un 0,6% a l'Estat Espanyol, com a conseqüència de l'augment del preu del transport , vestit, calçat, oci, cultura, restauració i hotels .

Aquests increments de la inflació al març, han moderat la caiguda interanual de preus que continua en taxes negatives: -0,3% a Catalunya i el -0,7% a Espanya.

Aquesta situació és la millor demostració que no estem sortint de les crisis i és necessari que els salaris s'incrementin per reactivar el consum i permetin crear ocupació.

Per a això cal que la negociació col·lectiva jugui un paper positiu en aquest creixement dels salaris que durant la crisi han perdut més de 8 punts de poder adquisitiu i atacar el principal problemes social l'atur, amb una reactivació de l'economia que passa per incrementar les rendes dels actius i la protecció social dels aturats, que afavoreixi un creixement real de l'economia que es redistribueixi entre les persones i no només en les dades macroeconòmiques i per uns pocs.






17/04/2015

Untitled Document <<Tornar