Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
USOC llança la seva nova campanya per a les eleccions sindicals: Amb tu, un altre sindicalisme és possible.

La Unió Sindical Obrera de Catalunya presenta la seva campanya per a les eleccions sindicals "Amb tu, un altre sindicalisme és possible" en què, des de l'Autonomia, la Independència, el Pluralisme, la Solidaritat i el caràcter internacionalista, principis que ens defineixen, treballarem intensament per continuar defensant els drets dels treballadors i treballadores en l'escenari econòmic espanyol.
Arrenca un nou període d'eleccions sindicals en què la USOC té molt a dir. Perquè defensem una manera diferent de fer sindicalisme, allunyada dels partidismes i amb un objectiu comú clar: la defensa dels drets sindicals i laborals.
Apostem per la regeneració democràtica del marc sindical amb l'objectiu de posar fre al bisindicalisme, afavorit pel marc legal, constatant que hi ha més organitzacions sindicals, a més de les majoritàries, i que s'ha d'escoltar a tots per igual, perquè no hi ha treballadors i treballadores de primera o de segona.
USO és la tercera força sindical a Espanya, amb gran presència en determinats sectors i amb una implantació, en constant creixement, malgrat una legislació antidemocràtica al servei del bisindicalisme, comptant amb més de 11.000 representants sindicals.
El canvi en el marc sindical només pot fer-se realitat amb la participació en les eleccions sindicals, apostant per un nou model de fer sindicalisme: el de la USOC.
Perquè un altre model sindical és possible, us demanem a tots i totes la vostra participació en aquest important procés electoral.


01/10/2014

Untitled Document <<Tornar