Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
6 D’ABRIL, 12 HORES - EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS I LES CONDICIONS DE TREBALL CONTRA LA PRECARIETAT I PER LA COHESIÓ SOCIAL.

Des de la Federació de Jubilats i Pensionistes de la USOC (FEJUP-USOC), convoquem als afiliats i a tota la ciutadania a la manifestació del proper dia 6 d'abril.

Per una Catalunya Social

¡DEFENSEM els nostres drets..!

El 6 d’Abril els treballadors i les treballadores del sector públic, els usuaris dels diferents serveis públics i socials, el mon del treball i la ciutadania en general, convocats per sindicats i plataformes socials i ciutadanes som cridats a omplir els carrers de Catalunya per a defensar els nostres drets, per rebutjar les politíques de retallades i les privatitzacions.

  •  No acceptem la pujada constant i abusiva del preu dels serveis bàsics (aigua, llum, transport)… mentre congelen el Salari Mínim i retallen les pensions i l’atenció a la dependència.
  • Reclamem una Renda Garantida de Ciutadania per a qui no té recursos, i beques i ajuts per eradicar la pobresa infantil.
  • Tenim dret a un habitatge digne i volem lloguer forçós pels pisos buits dels bancs i dació en pagament per a qui no pot pagar la hipoteca.
  • Exigim una fiscalitat més justa en que grans empreses i grans fortunes paguin més impostos i que es persegueixi el frau i l’evasió fiscal.
  • Volem una Catalunya lliure de corrupció amb més transparència i participació ciutadana.

 6 D’ABRIL, 12 HORES

Plaça Urquinaona (Barcelona)

Mireu la Octaveta:26/03/2014

:: Octaveta Convocatoria  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar