Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOVETATS
Guia d'Estil per a Periodistes "Mira a la Gent Gran".

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social a l'Estat espanyol (EAPN-ES) i EAPN Madrid han presentat la Guia d'Estil per a Periodistes "Mira a la Gent Gran", amb motiu de l'inici de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional.

Entre els objectius d'aquesta publicació destaquem:

• Ser una eina útil i eficaç, que millori la forma en que informem i comuniquem per a tots aquells, professionals de la comunicació i de la informació o no, i que desitgin comunicar la realitat de les persones grans de manera objectiva sense estigmes ni prejudicis.

• Transmetre la diversa realitat de les persones grans promovent el voluntariat i la participació social des d'una mirada que contribueixi a la inclusió social de les persones d'edat avançada i que se'ls reconegui com a ciutadans actius.

• Oferir propostes i solucions pràctiques perquè el professional de la comunicació pugui apropar-se a la complexa realitat de les persones grans, utilitzar un llenguatge adequat i donar una visió més real i menys estereotipada d'aquestes persones.

Mireu el Document:30/01/2012

:: Guia de Estilo para Periodistas.  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar