Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOVETATS
Dia Internacional contra la violència de gènere. Materials campanya

Descarrega't els materials editats per USOC

El divendres 25 de novembre es va commemorar el DIA INTERNACIONAL PER A L' ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

Des de la USOC, i juntament amb la Confederació USO, vem preparar un cartell i un manifest on expresem el nostre rebuig a qualsevol tipus de violències de gènere.

Durant aquest any han mort assassinades per la violència masclista 52 dones. Malgrat l'entrada en vigor de la Llei Integral contra la violència de gènere,  estem veient que la sitruació no millora, per tant hem de continuar treballant durament contra aquests tipus de violència. Per a les dones i els homes de la USOC, un dels eixos fonamentals del nostre treball, ha de ser el de garantir els drets de les víctimes en l'àmbit laboral: mecanismes de protecció, mobilitat geogràfica, suspensió de la relació laboral amb reserva de lloc, etc. Mitjançant la negociació col·lectiva i els plans d'igualtat priotitzant els protocols d'assetjament i per raó de sexe a les empreses, s'ha d'intentar incloure clàusules que suposin una millora de la Llei.

Per tot això, aquest 25 de novembre des de l'homenatge i record de les 52 dones assassinades aquest any, i en defensa de la justícia i la igualtat entre dones i homes, des de la USOC no tolerem: NI UN SEGON MÉS AMB VIOLÈNCIA MASCLISTA.25/11/2011

:: Cartell  descarregar arxiu
:: Manifest  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar