Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
VAGA SECTORIAL DEL METALL DE BARCELONA

NOTA INFORMATIVA FEDERACIÓ D’INDÚSTRIA USOC


RESPECTE A LA CONVOCATÒRIA DE VAGA EN EL CONVENI DEL METALL DE BARCELONALa Federació d'Indústria de la USOC, a través d'aquest comunicat, vol manifestar la seva postura en relació al procés negociador del Conveni del Metall de Barcelona.

Després de quinze mesos d'intents de negociació queda patent l'actitud de “bloqueig” mantinguda per la patronal, que pretén beneficiar-se de la reforma laboral del Govern, per deixar sense conveni a més de 200.000 treballadors i treballadores del sector del metall de Barcelona que depenen del mateix.

L'actitud de la UPM és lamentable a més d'irresponsable i comporta un deteriorament de les relacions laborals. Ha hagut de ser una recent sentència del TSJC la que doni la raó als treballadors i treballadores en les seves reivindicacions sobre el cobrament dels endarreriments que els pertanyen, i que la Patronal, durant tot aquest temps s'ha negat a abonar, demostrant una actitud de menyspreu permanent.

En vista d'aquesta situació la Federació d'Indústria de la USOC considera necessàries i imprescindibles les mobilitzacions que permetin desbloquejar la negociació.

En conseqüència, d'una banda EXIGIM a la patronal una actitud responsable i de respecte, amb voluntat negociadora i que es redreci el mal rumb que han pres els seus dirigents en tots aquests mesos. D'altra banda, SOL·LICITEM als sindicats majoritaris, que han convocat dues jornades de vaga per als propers dies 29 d'abril i 6 de maig, siguin coherents en les seves decisions i no succeeixi com en l'última convocatòria de vaga del 29 de gener passat i que va ser desconvocada pocs dies abans sense un canvi de postura en la patronal, i que va deixar en una posició afeblida, així com de confusió als treballadors i treballadores del metall de Barcelona.Federació d’Indústria de la USOC
24 de Març de 2014


24/03/2014

Untitled Document <<Tornar