Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
NOTA DE PREMSA SOBRE FALSA NOTICIA SOBRE LA USOC

A propòsit de la informació difosa per l'agència multimèdia, amb el títol "USO SE DESMARCA DE CCOO Y UGT Y NO RESPALDA EL DERECHO A DECIDIR DE CATALUYA", la Unió Sindical Obrera de Catalunya vol manifestar.

1. La Confederació USO ha instat a la seva immediata rectificació, ja que no es correspon amb la resposta oficial de l'organització.

2. La USOC, per pròpia decisió dels seus òrgans, és part integrant del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, amb voluntat de treballar en la línia que qualsevol canvi o proposta política respecte a Catalunya, sigui consultada a la població, sense prendre part per cap opció de forma institucional, en conseqüència amb el respecte al pluralisme polític al que estatutàriament ens devem.

3. La USOC, a través de la seva Federació Ensenyament, forma part de la plataforma SOMESCOLA i ha defensat i segueix defensant el model catalá.

4. Finalment, dir que la Unió Sindical Obrera de Catalunya manifesta el seu rebuig a la informació publicada per faltar a la veritat i barrejar termes que porten a la confusió.


20/03/2014

Untitled Document <<Tornar