Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
INAUGURACIÓ DEL LOCAL DE MARTORELL

El dimecres 12 de març de 2014 es va fer l'acte d'inauguració oficial de nou local de la USOC a Martorell. Està situat al carrer d'Esparraguera nº 1 d'aquesta ciutat del Baix llobregat.

Vam comptar amb la presècia de l'Alcalde i President de la Diputació de Barcelona, Sr. salvador Esteve; membres el consistori martorellenc, representants de partits polítics comarcals (CDC, PSC, ERC, ICV); sindicals i patronals (UGT i PIMEC); així com també d'una àmplia representació d'afiliats i afiliades i membres de comissions executives de federacions nacionals i unions comarcals de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (industria, ensenyament, Vallès Occidental...)

L'Alcalde va esperonar a la USOC en la seva implantació a Martorell a expandir-se i créixer per al Baix Llobregar i va glosar la llarga presència del nostre sindicat a la comarca.

Finalment, la companya María Recuero, Presidenta de la Gestora, es va felicitar de la inauguració del nou local, pel que representa d'expansió del sindicat, i va esperonar a tots els presents a incrementar l'afiliació i la representació del conjunt de la USOC.


12/03/2014

:: FOTOGRAFIES  descarregar arxiu
:: FOTOGRAFIES2  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar