Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTÍCIES
LA USOC, UGT I CCOO EXPLIQUEN LES MOBILITZACIONS DEL DIUMENGE 6 D'ABRIL

Roda de premsa de Josep Maria Álvarez, Joan carles Gallego i María Recuero.

LA UGT, CCOO I USOC EXPLIQUEN LES REIVINDICACIONS SINDICALS PER A LES MOBILITZACIONS DEL 6 D’ABRIL

 

Josep M. Àlvarez, Joan Carles Gallego i Maria Recuero oferiran una roda de premsa demà dijous, 3 d’abril, a les 10 hores, a la seu de la UGT de Catalunya.

 

La UGT, CCOO i USOC, amb el suport d’altres entitats socials, han convocat manifestacions i concentracions a tot l’Estat el proper 3 d'abril contra les polítiques d'austeritat i retallades imposades a Europa i per exigir un canvi de rumb a partir de les properes eleccions al Parlament Europeu.

Aquestes mobilitzacions s'emmarquen en la convocatòria de la Confederació Europea de Sindicats (CES), que culminarà el dia 4 d'abril amb una euromanifestació a Brussel·les en la qual participaran més de vint sindicats de diferents països. Els sindicats europeus considerem que, per sortir de la crisi, cal prendre una nova direcció per estabilitzar la situació econòmica i crear llocs de treball de qualitat en una Europa més social.

 

A Catalunya s’han convocat manifestacions a Barcelona i Girona el proper diumenge, 6 d’abril, juntament amb la campanya Per una Catalunya Social i sota el lema “Defensem els nostres drets”.

 

Demà dijous, 3 d’abril, a les 10 hores, els sindicats oferirem una roda de premsa per explicar aquesta convocatòria de manifestació i les nostres reivindicacions. Intervindran el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez; el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i la presidenta de la Comissió Gestora de la USOC, Maria Recuero.02/04/2014

Untitled Document <<Tornar