Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOVETATS
TV3 estrena "Caçadors de paraules", un nou programa amb contingut lingüístic

El programa, que s'emet els dilluns a les 21:30, pretén donar a conèixer mots poc coneguts d'arreu del domini lingüístic.

A la web de TV3 (www.tvcatalunya.cat) podeu trobar tota la informació sobre aquest nou programa. Tot seguit, us enganxem la síntesi que es pot llegir a la web de TV3.

Programa

"Caçadors de paraules" és un programa divertit, apassionat i xafarder sobre el català, presentat per Roger de Gràcia.
El programa recull la llengua parlada, en tafaneja les curiositats i en descobreix els secrets.

En cada capítol, el Roger de Gràcia viatja a la recerca d'accents diferents, variants poc conegudes i maneres infreqüents, com més curioses millor, d'anomenar les coses... El territori de "Caçadors de paraules" és, com deia Josep Pla, tot aquell tros de terra on, quan dius "Bon dia", et responen "Bon dia".

No és un programa per aprendre català. No dóna lliçons, no és ni didàctic ni acadèmic; ni renya ni dóna consells, sinó que busca complicitats... "Caçadors de paraules" passa ara i aquí, allà on hi hagi algú que estigui viu i parli català, sigui un pastor de l'Alguer, una reina del porno vallesana, un mosso d'esquadra de Tortosa o un hacker del Baix Llobregat.

I és que "Caçadors de paraules" és sobretot un divertiment: un viatge a ritme ràpid, entusiasta i encuriosit a la recerca dels secrets del català.09/01/2007

Untitled Document <<Tornar