Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
NOTICITES

Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Següent pàgina  Següent grup
 LA FEJUP-USOC RECHAZA, el 0,25%, el SMI y el IPREM

01/01/2014

 ELECCIONS SINDICALS ARCASA

27/12/2013

El pasado 27/12/2013 se celebraron las elecciones para decidir cuales eran los nueve miembros  representantes del comité de empresa ARCASA en el centro de trabajo del Hospital  Vall d'Hebron, siendo nuestra candidatura la más votada y sacando una representación de 4 sobre nueve miembros del comité de empresa y cinco representantes más, repartidos entre los demás sindicatos.

Damos las gracias  desde la Federación a todas las personas que  dieron su confianza a nuestra candidatura y felicitar como sindicato el gran trabajo efectuado por nuestros/as candidatos/as.

 PUJADA DEL TRANSPORT PÚBLIC

24/12/2013

PUJADA DE TARIFES DE TRANSPORT METROPOLITÀ


Una pujada antisocial que no te en compte la situació econòmica de les famílies catalanes


La pujada anunciada per l’Autoritat del Transport Metropolità dels títols de transport públic de Barcelona, amb un encariment molt notable, per sobre de l’IPC, dels bitllets més utilitzats, no guarden cap relació amb la situació econòmica de les famílies catalanes i no ajudaran a recuperar l’ús del transport públic.

En un entorn d’una taxa d’atur altíssima, de baixades salarials en tots els sectors i de retallades en els sous dels empleats públics i de les empreses de serveis concertats, la pujada, que en alguns títols arriba al vuit per cent, està fora de lloc, de tota lògica i sense la més mínima sensibilitat social. Programa de Termalismo Social del IMSERSO. Temporada 2014 - ABIERTO EL PLAZO DE INSCRIPCIÓN

20/12/2013

 El Concert de Nadal de les persones grans, a ritme de swing.

20/12/2013

Vora quatre-cents cantaires han fet reviure als més de mil cinc-cents espectadors de L'Auditori, aquest dijous, 19 de desembre, l'era del swing, l'estil musical més popular als Estats Units a la dècada dels trenta i quaranta del segle passat.
 ELECCIONS A L'HOSPITAL DE STA. CATERINA DE SALT

19/12/2013

ELECCIONS SINDICALS A L’HOSPITAL DE SANTA CATERINA DE SALTLa Federació d’Empleats Públics ha tornat a aconseguir representació de el Comitè d’Empresa de l’hospital de Salt. Concretament, en les votacions realitzades el 18 de desembre la candidatura de la USOC va treure un total de quantre membres.. Vegeu text adjunt.

Bona feina, companys!

 CONSELL NACIONAL EXTRAORDINARI DE LA USOC

19/12/2013

CONSELL NACIONAL EXTRAORDINARI DEL 12 DE DESEMBRE DE 2013

MARIA RECUERO, PRESIDENTA DE LA COMISSIÓ GESTORA DE LA USOC


El passat dia 12 de desembre de 2013 es va celebrar el Consell Nacional de la USOC extraordinari que, entre altres temes, va elegir la Comissió Gestora de la USOC, que dirigirà el sindicat fins a la celebració del proper Congrés Nacional Ordinari.

Veieu més información al comunicat de premsa enviat als mitjans.

 LA FEDERACIÓ D’INDUSTRIA DE LA USOC ENTRA AMB FORÇA A TRES EMPRESES DE CATALUNYA

18/12/2013

LA FEDERACIÓ D’INDUSTRIA DE LA USOC ENTRA AMB FORÇA A TRES EMPRESES DE CATALUNYA


En la setmana del 9 al 13 de Desembre la Federació d'Indústria de la USOC a Catalunya ha entrat amb força en tres importants empreses del territori.
És la primera vegada en les tres empreses que la USOC aconsegueix representació en els comitès d'empresa i delegats de personal.

Així el dimecres 11 les votacions en HUAYI COMPRESSOR ens van permetre accedir amb dos representants al Comitè per primera vegada, aquesta empresa compta amb una plantilla de més de 500 treballadors i està especialitzada en la fabricació, assemblatge i distribució de compressors.

El divendres 13, el suport dels treballadors ens va venir en l'empresa SMA IBÈRICA, fabricadora d'inversors fotovoltaics, on la USOC va aconseguir 2 dels 3 delegats de personal.
Finalment, aquest mateix divendres en l'empresa CELSA, la candidatura presentada per la USOC amb 149 vots es va atribuir 5 membres al comitè d'empresa, demostrant amb això la gran labor efectuada per aquesta secció sindical que ha estat treballant a fons durant els dos últims anys.

El bon treball de les nostres seccions sindicals que compten amb tot el suport i assessorament de la Federació d'Indústria de la USOC i el coneixement que cada vegada tenen mes treballadors i treballadores sobre el nostre sindicalisme fort, independent i solidari, així com el desencantament creixent amb altres opcions sindicals fan que cada dia que passa la USOC incrementi la seva afiliació i la presència en els òrgans de representació.


 ACORD A JOHNSON CONTROLS

18/12/2013

ACORD EN JOHNSON CONTROLS

El Comitè d'empresa i la Direcció de Johnson Controls han signat un acord aquest passat dijous 12 de Desembre respecte al ERE d'extinció de contractes que va plantejar la multinacional, que contemplava el tancament de les instal•lacions de l'empresa a Sabadell i l'acomiadament de 124 treballadors d'una plantilla de 127. L'acord va ser ratificat en assemblea per la immensa majoria de treballadors.

Durant el període de negociació la plantilla ha realitzat mobilitzacions i aturs parcials per manifestar el seu desacord amb la mesura plantejada per l'empresa i per reivindicar una sortida negociada a la crisi.
L'acord contempla plans de prejubilaciones entre el 75% i el 85% del salari net a partir de 57 anys, indemnitzacions de 50 dies de salari per any treballat i compensacions per als treballadors que havien consumit desocupació en l'anterior ERE temporal.

La Federació d'Indústria de la USOC lamenta la decisió de la multinacional de tancar la planta de Johnson Controls a Sabadell, considerem que la mesura és en realitat una nova deslocalització a Catalunya d'una multinacional que desvia la producció de la planta a altres països.


Federació d'Indústria de la USOC
18 de Desembre de 2013

 ELECCIONS SINDICALS AGÈNCIA DE SERVEIS DE MISSATGERIA

18/12/2013


Durant el dia d'ahir es van celebrar les eleccions sindicals de l'empresa Agencia de Servicios de Mensajería, SA.

USOC va obtenir dos dels tres representants a elegir.

FAGCIT USOC, 18 de desembre de 2013


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Següent pàgina  Següent grup