Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Contundent crit contra la Reforma Laboral

450.000 persones secunden a Barcelona la convocatòria de CCOO, UGT i la USOC

Més de 450.000 manifestants secunden la crida dels sindicats CCOO, UGT i USOC contra la Reforma Laboral i les Retallades socials. A Barcelona la protesta ha omplert el Passeig de Gràcia, també han tingut lloc manifestacions a Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa. Un minut de silenci ha recordat a les víctimes dels atemptats del 11M a Madrid.

Les consignes contra la Reforma Laboral injusta, innecessària que no generarà ocupació han ocupat bona part de les pancartas i crits de la protesta. La convocatòria de Vaga general pel 29 de març anunciada per CCOO, UGT i la USOC ha estat el principal missatge dels líders sindicals.

 

Antònia Gil, Secretària general de la USOC, ha destacat que “La Reforma laboral és un atac sense precedents als treballadors i les treballadores. No crearà ocupació ni reactivarà l’economia”, ha dit.

 

La dirigent de la USOC ha destacat la triple agenda de la Reforma, “L’agenda de les retallades de drets, la pèrdua de competències de la Generalitat –com en el cas dels ERO’s- i l’atac al paper del sindicalisme organitzat al desplaçar el centre de decisió en les empreses a les patronals”. Gil ha dit que “és vital participar a la Vaga general del 29-M, per fer sentir la veu dels treballadors i treballadores a un govern que no els ha escoltat fins ara”.

 

Els secretaris generals de la UGT i CCOO, Josep Mª Àlvarez i Joan Carles Gallego han denunciat que el govern central vol imposar la reforma sense cap tipus de negociació. Álvarez (UGT) ha exigit al President Mas que es comprometi amb els treballadors i treballadores catalanes rebutjant la reforma. Gallego (CCOO) ha fet una crida a mobilitzar-se per la vaga general de 29-M.


Vídeo de la manifestació a: Youtube USOC


Àlbum fotogràfic a: Facebook USOC
11/03/2012

:: Manifest conjunt  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar