Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC protesta davant la Delegació del Govern central contra la Reforma Laboral

Concentració de delegats/des contra la Reforma Laboral

  Uns 300 delegats i delegades de la Unió Sindical Obrera de Catalunya a Barcelona i comarca s’han concentrat aquest migdia davant la Delegació del Govern central a Catalunya (Mallorca, 278. BCN) en rebuig a la Reforma Laboral impulsada pel Partit Popular.

Aquesta Reforma ni facilita la sortida a la crisis, ni reactiva l’economia; només precaritza encara més als treballadors i suposar un retrocés de dècades en les relacions laborals del país, en termes de drets. El sindicat fa una crida a la transparència en la gestió dels recursos públics i l’assumpció de responsabilitats dels gestors que han hipotecat administracions i entitats financeres que, posteriorment, demanden recursos públics pel seu rescat.

Una representació del sindicat ha fet entrega a la Delegada del Govern Central a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, d’una declaració exigint la retirada de la norma. Aquesta acció de protesta, convocada per la Unió Sindical Obrera, s’ha fet de forma simultània aquest migdia a totes les Delegacions del Govern central a les diferents Comunitat Autònomes.

Album de fotos a: Facebook USOC20/06/2012

:: Declaració contra la Reforma Laboral  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar