Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC primer sindicat a l'Ajuntament de Tortosa

Aconseguim 7 representants d'un total de 18

Les eleccions sindicals celebrades aquest 14 de juny a l’ajuntament de Tortosa han atorgat a la USOC un gran resultat electoral, essent la força sindical més representada al consistori amb 7 delegats elegits d’un total de 18 entre Junta de Personal i Comitè d’Empresa. Aquest resultat han convertit la USOC en el primer sindicat a la Junta de Personal amb 4 representants escollits, mentre que la UGT i CCOO n’han aconseguit  3 i 2 respectivament. Al Comitè el resultat ha estat de 3 delegats per a cada sindicat. El resultat es la demostració d’una feina ben feta els darrers anys.

Els companys i companyes que han format part de les candidatures de la USOC en aquestes eleccions volen agrair la confiança que els treballadors i treballadores han dipositat amb ells.

El Secretari General del Sindicat USOC a les Terres de l’Ebre David Queralt, ha valorat el resultat com un èxit electoral que “demostra la tendència dels treballadors i treballadores del territori en apostar pel sindicalisme autònom e independent que representa la USOC, lluny de cap vincle polític”, a la vegada, afegeix, “ens permet incrementar la nostra representativitat al sector públic i ens consolida com a Sindicat més representatiu a les Terres de l’Ebre, i segona organització sindical a Tortosa”. David també lamenta l’actuació de certs treballadors i treballadores que aprofitant la seva condició de mando superior  han incidit i condicionat al col·lectiu de treballadors i treballadores de plans d’ocupació a votar a favor d’un determinat sindicat amb el vist i plau del mateix, i que reflexa la “falta de respecte d’aquests als treballadors i treballadores i al procés d’elecció democràtica i lliure en que es fonamenten aquests processos electorals”

 

JUNTA DE PERSONAL


COMITE D'EMPRESA


TOTALS DELEGATS ELEGITS


COL·LEGI DE TECNICS


COL·LEGI D'ESPECIALISTES


 

DELEGATS


 

DELEGATS


 

DELEGATS


 

DELEGATS

USOC

4


USOC

2


USOC

1


USOC

7

UGT

3


UGT

2


UGT

1


UGT

6

CCOO

2


CCOO

1


CCOO

2


CCOO

5
16/06/2011

Untitled Document <<Tornar