Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Accions Jornada Mundial pel Treball Digne

Convocada per la Confederació Sindical Internacional el 7 d'octubre

Centenars de delegats i delegades de USOC, CCOO i la UGT, les centrals sindicals catalanes afiliades a la CSI, van concentrar-se davant la seu de la patronal Foment del Treballa amb motiu de la celebració el 7 d’octubre de la Jornada Mundial pel Treball Digne.

Aquesta data fa coincidir als sindicats d’arreu del món en una jornada reivindicativa unitària en defensa d’una feina decent i els drets socials. En el context català, aquesta convocatòria ha estat el punt d’arrencada d’altres que tindran lloc en aquesta tardor “calenta sindicalment al carrer” per reivindicar i exigir els nostres drets.

La Secretària general de la USOC, Antònia Gil, ha assenyalat que la lluita pel treball digne que la CSI va iniciar fa 6 anys amb la seva fundació ha pres, al nostre país, malauradament un protagonisme molt gran com a conseqüència de la crisis econòmica i les nefasta reforma laboral del Partit Popular. Gil també ha advertit que la propera lluita és, la batalla de les pensions, un nou capítol de precarització i empobriment de la societat.

En l’actual context social, la dirigent de la USOC ha fet una crida al conjunt de la classe treballadora que demana als sindicats que responguem en tots els fronts oberts a organitzar-se. “Cal abandonar la idea que les solucions als nostres problemes són individuals. He de confrontar aquesta situació des del col•lectiu organitzat al voltant de les centrals sindicals”, ha dit en el transcurs de la seva intervenció a la concentració davant la seu de la patronal Foment del Treball a Barcelona.

Teniu les imatges de l'acció a: Facebook USOC


07/10/2013

Untitled Document <<Tornar