Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Vaga al transport sanitari. Dies 19 a 22 de juliol

Contra les retallades al sector i en per l'incompliment del conveni col·lectiu

  Els sindicats representatius al sector del transport sanitari de Catalunya, USOC, CCOO i UGT, han convocat quatre dies de vaga entre el 19 i el 22 de juliol en protesta per l’imcompliment del conveni col•lectiu per part de la patronal ACEA, segons va  aprovar l’assemblea de treballadors i treballadores del sector.

L’acord signat el 2010 i vigent fins juny 2011 va suposar un esforç dels treballadors amb una rebaixa de sou del 2.5% amb el compromís de recuperar aquest percentatge a la finalització del mateix. Aquest sacrifici dels treballadors va ser motivat per la rebaixa del 5% aplicat als funcionaris i decretat pel govern l’any passat.

Els treballadors hem complert el nostre compromís, la patronal (ACEA) ha anunciat que incomplirà el seu i no recuperarà la massa salarial a partir d’aquest mes, per aquest motiu, l’assemblea de treballadors ha anunciat mobilitzacions i la convocatòria de vaga pels dies 19 a 22 de juliol. A més, CatSalut ha  anunciat una reducció del 6% del temps de treball mesura que suposarà acomiadaments en el sector.

USOC, CCOO i UGT hem mantingut reunions amb el Servei Català de la Salut (CatSalut) i els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya per exigir a l’administració que pressioni a la patronal del sector i les empreses concessionàries del servei públic a complir el contingut del conveni col•lectiu. “Són empreses prestadores d’un servei objecte de concurs públic i l’administració ha d’actuar”.

CONVOCATÒRIA

ACTE:

Vaga treballadors sector transport sanitari

DIA:

Dies 19 a 22 de juliol de 2011

HORA:

24 hores

CONVOQUEN:

USOC, CCOO i UGT

 

 08/07/2011

:: Motivos para una huelga  descarregar arxiu
RELACIONADES
22/07/2011  19, 20, 21 i 22 de juliol. Vaga transport sanitari de Catalunya.
19/07/2011  Vaga Ambulàncies: Ampli seguiment malgrat les amenaces empresarials
20/07/2011  Vaga transport sanitari. Protesta al Parlament
Untitled Document <<Tornar