Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Clam contra les retallades als sectors públics

Més de 30.000 persones treballaden al Parlament el rebuig a les retallades de la Generalitat

  Més de 30.000 persones s'han manifestat a Barcelona convocats per la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) conjuntament amb la resta d’organitzacions sindicals representatives dels sectors públics s'han manifestat contra la política de retallades pressupostàries i de personal que impulsa el govern de la Generalitat. Les retallades són un atac frontal contra l’Estat del Benestar, empitjoren la qualitat dels serveis públics i les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.

Jaume Castán, Secretari general de la Federació d'Empleats Públics de la USOC (FEP-USOC) ha denunciat que "som la classe treballadora i, amb especial intensitat, els aturats i els treballadors dels sectors públics els que estem aguantant el pes de les retallades. És injust i rebutgem aquestes polítiques que només plantegen alternatives de destrucció de serveis públics, pèrdua de qualitat i precarització".

Una delegació dels sindicats convocants s'ha entrevistrat amb representants dels grups del Parlament de Catalunya i els han fet entrega del manifest conjunt.

Vídeo de la protesta: Canal Youtube USOC

Álbum de fotos a: Facebook USOC

19/01/2012

:: Manifest conjunt  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar