Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
CRE-A Impresiones presenta un nou expedient a la plantilla

Les rotatives imprimeixen La Vanguardia, Diari Ara, Mundo Deportivo i Qué!

  La direcció de CRE-A Impressiones de Catalunya ha comunicat aquesta matinada al Comitè d’empresa la presentació d’un nou expedient de regulació temporal de la plantilla. Després de 15 hores de reunió, sense arribar a cap acord, els executius de la companyia han anunciat un altre ERO que s’afegeix a un d’extinció de contractes anteriorment presentat.

 A més, l’empresa vol efectuar importants modificacions de les condicions laborals amb el despenjament de conveni, com per exemple el canvi en el calendari laboral i horaris. La plantilla han decidit mantenir la vaga durant tot el mes de juliol de les 06:00 h de dijous fins les 06.00 h de diumenge.

 La USOC, primer sindicat en representació al Comitè d’Empresa, aposta per cercar solucions no traumàtiques; per un procés negociador que concreti alternatives en matèria d’horaris, calendari o costos laborals sense caure en la destrucció forçosa d’ocupació.

 El sindicat exigeix a la direcció a cercar nous productes per garantir la viabilitat futura de l’activitat empresarial, davant l’anunci de la pèrdua de l’edició d’algunes capçaleres.05/07/2012

Untitled Document <<Tornar