Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Arrenca la Vaga General a les 22:00 h

Els Secretaris generals de CCOO, UGT i USOC han marcat l'inici de la jornada a Plaça de Catalunya.
Baixa el consum elèctric un 16% a les 07:00h


A les 23h els Secretaris generals de CCOO, UGT i USOC, Joan Carles Gallego, Josep Mª Álvarez i Antònia Gil han marcat l'inici de la llarga nit de Vaga general a la Plaça de Catalunya d eBarcelona. En declaracions als mitjans de comunicació han anunciat que la Vaga d'avui és contra les retallades socials, laborals i la destrucció de l'Estat del Benestar. "Una vaga de caràcter europeu, la primera vegada a la història, que ha d'enviar un missatge clar als responsables polítics. La majoria social està en contra de les seves polítiques", ha explicat Antònia Gil.

A les primeres hores d'aquesta matinada els polígons industrials de Catalunya estan totalment paralitzats, amb un seguiment massiu de l'aturada. Carrers buits i absència d'incidents són la tònica dominant als polígons d'arreu del país.

Segons dades de Red Elèctrica Española, el consum elèctric del país es situa en dades de dia festiu. A les 07.00h el consum baixa un 16% respecte a l'habitual d'un dia feiner, bona mostra de l'impacte de l'aturada industrial en el sistema.


14/11/2012

Untitled Document <<Tornar