Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC rebutja una rebaixa del 9’2% dels salaris al transport sanitari

La Patronal ACEA, amb una posició poc clara, amenaça amb abandonar el conveni sectorial català

  El Sector d’Ambulàncies de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) rebutja l’amenaça de la patronal del transport sanitari de Catalunya (ACEA) d’imposar una rebaixa salarial del 9.2% als treballadors d’ambulàncies tal com ha fet públic en un comunicat. USOC denunciem que la patronal vol repercutir la rebaixa de tarifes  imposada per la Generalitat (-4.6%) en els treballadors sense tenir cap voluntat d’assumir cap esforç econòmic com a empreses.

A més, aquest anunci amb l’últimàtum del 31 de juliol, afegeix l’amenaça que les diferents empreses es desvinculin del conveni col•lectiu si no s’accepta la brutal rebaixa proposada.

USOC ha convocat diverses assemblees de delegats descentralitzades, demà tindrà lloc a la seu del sindicat la de Barcelona, per tal de conèixer el parer dels treballadors i analitzar les accions reivindicatives que caldrà prendre. Davant d’immobilisme de la patronal, no es descarta la convocatòria de vaga al sector.

El sindicat reitera la proposta a la Generalitat de prorrogar dos anys els concursos de gestió del transport sanitari, que acaben el 31.12.2013, coma única mesura factible per tal de donar estabilitat al sector i garantir la qualitat del servei i el manteniment de les plantilles que ocupen a uns 4.800 treballadors a Catalunya.17/07/2013

Untitled Document <<Tornar