Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Vaga transport sanitari. Protesta al Parlament

En la segona jornada de vaga han exigit als grups parlamentaris la intervenció del govern

  Els treballadors del transport sanitari de Catalunya, en vaga fins el divendres 22 de juliol, han portat aquest matí les seves protestes al Parlament de Catalunya coincidint amb el ple de pressupostos. Representants de la USOC, CCOO i UGT s’han reunit amb parlamentaris del PSC, ERC, ICV-EUiA i PPC per fer-los entrega d’un manifest i exigir la intervenció del govern de la Generalitat davant la patronal del sector.

Fernándo Miguélez, Responsable del Transport Sanitari de la USOC, ha explicat que “Els grups parlamentaris s’han compromès a demanar la intervenció del govern en el conflicte assumint la gravetat de la situació del sector i els efectes en el servei a la ciutadania”. Miguélez ha recordat que “la vaga continuarà com està prevista i esperem que la patronal i, especialment, l’administració sanitària entengui que en aquesta qüestió hi té un paper clau en la defensa del servei públic de qualitat”

Els professionals del sector han traslladat als diputats i diputades la seva preocupació pel deteriorament del servei del transport sanitari en cas d’aplicar les retallades proposades pel govern de la Generalitat. A més de denunciar l’incompliment, per part de la patronal, dels acords signats l’any passat sobre les retallades salarials.

La resposta dels treballadors del transport sanitari a la segona jornada de vaga ha estat encara més àmplia que ahir, fins el 90% de seguiment dels treballadors i treballadores no afectats per uns serveis mínims que s’estan respectant sense incidents.
20/07/2011

RELACIONADES
08/07/2011  Vaga al transport sanitari. Dies 19 a 22 de juliol
19/07/2011  Vaga Ambulàncies: Ampli seguiment malgrat les amenaces empresarials
23/07/2011  Vaga transport sanitari: Sense acord a la mediació
Untitled Document <<Tornar