Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Èxit de seguiment a la Vaga d’Ensenyament contra la LOMCE

Un 80% dels centres concertats han vist alterada la seva activitat habitual amb un seguiment del 45% del professorat

  Des del punt de vista participatiu considerem que la vaga d’avui a l’ensenyament ha estat tot un èxit, tant a l’escola pública com a la concertada, on al voltant del 45% del professorat s’ha afegit a la vaga.

El 80% dels centres han vist interrompuda la seva normal activitat per l’adhesió a la vaga de membres dels seus respectius claustres.

Milers de persones s'han aplegat a la manifestació de Barcelona contra la LOMCE i les retallades, que ha sortit de la Plaça Universitat fins el Pla de Palau.

El rebuig contra la nova Llei Educativa ha estat total. La LOMCE no és vàlida en tractar-se d’una legislació parcial. La situació hagués exigit un nou text alternatiu complet, coherent amb la definició de l'educació com a servei d'interès públic, que desenvolupi de manera efectiva la complementarietat de les xarxes educatives, la política lingüística, que promogui una veritable pluralitat de centres, que respecti el dret dels pares a triar l'educació que desitgen per als seus fills i que resolgui definitivament la gratuïtat dels ensenyaments de nivell no universitari (Infantil 0 a 3 anys, Batxillerat i Cicles Formatius). La LOMCE també hauria d'haver abordat amb més decisió les greus deficiències del nostre sistema educatiu com són el fracàs i l'abandonament escolar, la insuficient atenció a la diversitat i als alumnes amb necessitats educatives especials, el prestigi de la formació professional i la tasca docent, la massificació a les aules i la sobrecàrrega d’horari del professorat.

Àlbum fotogràfic: Facebook USOC

 24/10/2013

:: Cartell 24Oct  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar