Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC guanya les eleccions sindicals a l'Hospital de Jesús-Tortosa

La candidatura renova els 5 representants al Comitè d'empresa

A les eleccions sindicals celebrades aquest dilluns 23 de gener de 2012 al Centre de Gestió Sanitaria i Assistencial de Tortosa, la USOC a aconseguit un altre cop la majoria al Comitè d’Empresa amb 5 representants.

La USOC ha estat el sindicat mes votat als dos col•legis (tècnics i especialistes), al col•legi d’especialistes ha aconseguit el 40% dels vots, mentre que al de tècnics els vots aconseguits són el 36%, que traduït a delegats són 2 al col•legi de especialistes i 3 al de tècnics fent un total de 5 delegats escollits d’un total de 13.

Aquest resultat és més rellevant davant la conjuntura actual del sector sanitari i en concret del grup SAGESA on la USOC hi es present en altres centres, i on ha arribat a acords per que les retallades proposades per la patronal del sector tinguin la mínima repercussió en els drets dels treballadors i treballadores.

Els companys i companyes de la candidatura de la USOC agraeixen el suport que se’ls hi ha donat un altre cop i mantenen el compromís de continuar treballant a favor del treballadors i treballadores del centre.

Des de la USOC a les Terres de l’Ebre valorem el resultat cóm un èxit electoral especialment important que “consolida al sindicat com a segona força sindical a Tortosa i demostra un cop mes que els treballadors i treballadores de les Terres de l’Ebre, davant situacions de crisi, aposten per un model sindical independent i autònom allunyat del corporatiu e institucional”.

27/01/2012

:: Resultats electorals  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar