Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Desconvocada la vaga del transport sanitari

Per evitar la manipulació de les conseqüències de l’aturada per part de la patronal del sector

  Els sindicats representatius al sector del transport sanitari de Catalunya, USOC, CCOO i UGT, han acordat avui la desconvocatòria de la vaga del transport no urgent prevista a partir del proper 2 de setembre. La representació dels treballadors han acordat la suspensió de l’aturada “per evitar possibles manipulacions de la convocatòria per part de la patronal i en l’exercici de la responsabilitat social i sindical”, segons recull l’acta de la reunió que han mantingut avui les parts a la Direcció General de Relacions Laborals.

Fernando Miguélez, Responsable del Transport Sanitari per la USOC, ha indicat que “no volem que la patronal utilitzi l’aturada del sector per aconseguir avantatges davant l’administració sanitària. Ens trobem davant uns gestors que incompleixen sistemàticament els acords i utilitzen la mobilització dels treballadors per a pressionar a la Generalitat en un context molt difícil”, ha dit.

El dirigent de la USOC ha advertit que “estem estudiant la possibilitat de presentar un conflicte col•lectiu per l’incompliment del conveni del sector”. A més ha recordat que “la desconvocatòria d’avui no descarta, en absolut, futures mobilitzacions si la patronal i l’administració no entenen el missatge de voluntat negociadora que enviem els treballadors. Els professionals volem l’acompliment d’allò pactat, la garantia del servei públic i l’atenció al ciutadà; aquesta és la nostra preocupació”.30/08/2011

Untitled Document <<Tornar