Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Protesta dels treballadors de Spanair davant la Generalitat

Concentrats a la Plaça d eSant Jaume exigeixen al President Mas un paper actiu en les recol·locacions

  Els treballadors i treballadores de les empreses Spanair i Newco han exigit avui la intervenció del President de la Generalitat per mitigar les conseqüències laborals de l'aturada d'activitats de la companyia aèria. Centenars de treballadors de les dues companyies s’han concentrat aquest migdia davant del Palau de la Generalitat.

En el transcurs de la protesta s’ha llegit un manifest on es demana la intermediació del govern davant les companyies del sector per garantir la recol•locació dels companys i companyes amb garanties. Els treballadors han reivindicat la feina feta durant aquests anys i han recordat els esforços que tota la plantilla ha realitzat per aquest projecte aeronàutic.

El document recorda l’aposta que la plantilla ha fet per un projecte d’aerolinia catalana i demanden que, ara amb la crisi de la companyia, no els deixin de banda.

L’impacte de la crisi de l’aerolínia, amb un 37% de capital públic, ha provocat la presentació d’un expedient d’extinció d’ocupació de 2.604 treballadors més de la meitat del quals treballen a Catalunya. A més, afecta a d’altres companyies prestadores de serveis a Spanair com Newco, servei de handling, de manera que la crisi de la companyia que té un impacte final superior a 4.000 llocs de treball.

Fotografies a: Facebook USOC
Video a: Youtube USOC09/02/2012

:: Manifest conjunt  descarregar arxiu
RELACIONADES
22/02/2012  L'acord de l'ERO de Spanair aposta per les recol·locacions
Untitled Document <<Tornar