Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Mobilització dels treballadors del Grup General Cable contra l’ERO presentat

La plantilla inicia mobilitzacions demà dimecres dia 20 de juny

  La direcció del Grup General Cable ha presentat un ERO per a l’extinció de 166 contractes de treball, que afecta les quatre plantes que té a Catalunya (Abrera, Manlleu, Montcada i Barcelona), després d’haver mantingut diverses reunions amb la representació sindical de les plantilles, en les quals no ha estat possible arribar a un acord.

La representació dels treballadors i treballadores rebutja la proposta plantejada per l’empresa per falta de rigor i de credibilitat, ja que no dóna cap garantia de viabilitat futura ni mesures per a l’assentament industrial de la companyia a Catalunya, sinó que més aviat retalla drets als treballadors i treballadores per afavorir els interessos del grup accionarial. Per aquesta raó han acordat diverses accions de mobilització contra l’ERO als quatre centres de treball.

Demà dimecres, 20 de juny, s’ha convocat una concentració de tots els treballadors i treballadores del Grup General Cable davant les portes de la seu de l’empresa a Barcelona (carrer de Casanova, 150), a partir de les 9.30 h. I també s’estan preparant jornades de vaga per a la setmana que ve a tots els centres de treball del grup.

La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) rebutja l’expedient presentat pel Grup General Cable, ja que considera que no està justificat. El sindicat dóna tot el seu suport als treballadors i treballadores en les mobilitzacions contra l’ERO.

El Grup General Cable és una multinacional de matriu catalana que es dedica a la fabricació i comercialització de cable elèctric i que té una plantilla de 1.070 persones a Catalunya, distribuïdes en 4 centres: Abrera, Manlleu, Montcada i Barcelona.19/06/2012

RELACIONADES
03/07/2012  Els treballadors de General Cable ratifiquen un preacord en referèndum
Untitled Document <<Tornar